polen17

Eventyret i Warszawa ville ingen ende ta. Vårt toppede lag åpnet sterkt og avsluttet det hele med hornmusikk og flagget til topps.

Turen begynte kjølig. Null grader og høy luftfuktighet førte oss inn i nærmeste luebutikk under fredagens promenade i gamlebyen. Litt shopping og noen gode måltider ble det også tid til før vi endte på hotellrommet for å ta en finpuss på kattene. Fire katter var med, alle i flott kondisjon, så forventningene var absolutt tilstede. Grensedalens egne Yoko Ono og Unique var på utstilling for første gang.


Første utstillingsdag ble det NOM til Honey og Yoko. Både NO*Grensedalen Lion og Unique ble nummer to i sine nomineringer. Det var BIV i fargruppe 3 og 4. Honey fikk den i gruppe 3 og ble med det DVM. I gruppe 4 gikk Best in variation til Unique. Kjempe-start på dagen. Nå var det bare å vente på finalene.

NO*Grensedalen Lion Internasjonal Champion, NOM og BIV søndag. NO*Grensedalen Unique med BIV lørdag.

Noen utfordrende sibirer: Zul Fiquar Stashkot*PL og Aiyanna Bakalland*PL.

Finalene

Først ut var lille Yoko. Hun fikk 3 av 4 stemmer. Honey fikk alle stemmene i sin finale, og det var tid for BIC (best in category). Konkurransen stod mellom 6 katter og det var en smule surrealistisk å se Honey få 1 stemme før vår egen lille jente dro det hele i land. Hun gikk da videre til Best of Best. Her ble hun nummer 4 og en helt fantastisk dag var over.

Supreme Champion Honey Imildara*PL DVM, DSM og NO*Grensedalen Yoko Ono.

Dag to fikk vi Lion med i finalene, i tillegg til Honey og Yoko. Unique måtte igjen se det hele fra sidelinjen. Denne dagen ble hun slått ut av helgens dobbeltvinner i juniorklassen. Finalene begynte som dagen før: Best in Show til Honey og Yoko Ono. Honey var nå også blitt DSM. Da BIC skulle kåres sto det 2-2 mellom våre katter før siste stemmen endte hos Honey.  I BOB konkurransen spisset vi ørene, tunet inn på polsk og fulgte med på kroppsspråk, konferansier og assistenter. Når BOB 4 til 2 var lest opp, manglet bare Honey på tavlen. Intet øye var tørt. Honey avsluttet sin utstillings karriere med stil. Fremover satser vi på husmortilværelse med melkespreng, ungepass og rumpevask på divaen.  Ekstra gledelig var det at oppdretter Daria Przybysz var tilstede denne eventyrlige helgen i Warszawa.


Gallery


Video når Honey blir BIC og BOB 1