hansa20215

Honey!!!


Hva skal en si? Honey var i storslag under Hansakatten. Det ble biv, nom, bis, beste klubbkatt kategori 2 og best of best klubbkatt på lørdag. Søndag gjentok hun prosedyren med unntak av bob klubbkatt. Til gjengjeld ble hun Supreme Champion denne dagen. En utrolig opplevelse for heldige eiere av denne usedvanlig perfekte katten.


Vi hadde jo også andre katter med oss. Samtlige unge for sine klasser, så forventingene var ikke de største. Lion, på bare 11 måneder, hamlet likevel opp med flere godt voksne hannkatter av forskjellige raser og fikk en plass i finalen lørdagen. Han ble også brukt av dommeren for å forklare eleven hvordan en sibirkatt skal se ut. Resten av gjengen vår gjorde også en god figur.


Lørdag kom også Vestavind I was made.. i finalen (hunnkatt) og Asta Nas od Kròlowych*PL i finalen (ungdyr).Vestavind I was made to loving you og Asta Nas od Kròlowych*PL


Søndag var det bare FI*Lumikissan Urban Cowboy som kom seg i finalene av sibirene utenom Honey. Det ble en utrolig spennende kattunge finale med nevnte cowboy i sentrum. Etter at dommerne hadde avgitt sine stemmer var det uavgjort mellom Cowboy og en flott Maine Coon. Loddtrekking måtte til.


 
Utstilling er følelser. Stor spenning før det hele avgjøres. Seieren gikk til Cowboy og glade eiere i Fredtun.


Denne "kattungen" er 5 kilo.SE*Snow Buddies Willie Nelson og NO*Grensedalen Orion.
En sliten Honey etter å ha frekventert podiet hele helgen. Helgens fangst for gull-jenten vår.Galleri