vkkfeb18

VKK i Frøyahallen 17. og 18. februar 2018: Enorm norsk skogkattdominans, men ett par sibirer klorte seg til topps lørdag. Søndag ble det mye stang ut.

 

27 sibirer var på plass for å prøve seg på bla 70 skogkatter. Dagene begynner som alltid med innbyrdes oppgjør blandt sibirene om cert og best i variant. Som vanlig var det størst konkurranse i fargegruppe 3 med hele 14 katter. Når røyken hadde lagt seg var det delt ut 4 BIV'er lørdag og 5 på søndagen. Damman Amur Mika, NO*Grensedalen Orion og FI*Lumikissan Urban Cowboy sikret seg BIV begge dager, mens NO*KeylaKatt Josie og NO*Grensedalen Juvel fikk hver sin dag i gr. 3 ungdyr/kattunge og NO*Grensedalen Yoko Ono, som bare stillte søndag, fikk med seg en BIV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mika 2xBIV Orion 2xBIV Cowboy 2xBIV

 

Lørdag gikk to sibirer helt til topps: Mika i klassen for voksne hanner og Josie for kattunger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO*KeylaKatt Josie, Best In Show Mika Damman Amur*FR, Best In Show

 

Som nevnt ble det mye stang ut på søndagen. Mika fikk 2 stemmer i finalen, noe som ikke holdt. NO*Grensedalen Juvel tapte finalen med 1 stemme. Aller nærmest var NO*Grensedalen Orion som tapte på loddtrekking. Ellers en utstilling med hele 7 katter avlet frem i Grensedalen, noe som er ny rekord. Vi ble nest beste oppdrett begge dager.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO*Grensedalen Casandra NO*Grensedalen Juvel. Mye Sibirmagi i denne prinsessen.