vkk2015

 

VKK 2015

 

11 sibirer våget seg til Voss for å ta opp kampen med norsk skogkatt-eliten i landet. NFO spesial på lørdagen førte til rundt 60 påmeldte skogkatter på årets VKK utstilling. Så gikk det heller ikke kjempebra for våre 5 medbrakte katter: Ingen kom seg til finalene. Som oppdrett må vi derimot si oss meget fornøyde: Det ble utdelt BIV i gruppe 3 og 4. De gikk til hjemmestrikkede NO*Grensedalen Goliat og NO*Grensedalen Lion. I tillegg ble NO*Grensedalen Beauty nominert begge dager. I finalen lørdag ble det først uavgjort mellom Beauty og NFO Migotos Viola. Skilledommer stemte så i favør av Viola, så det ble med nesten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beauty i knall kondis. Goliat har blikket inne.

Offenbach har noen ekstraordinære egenskaper som desverre ikke ble premiert denne helgen: Under innsjekkingen kom det spontant fra veterinæren, -oj! Så flott tannsett har jeg aldri sett på en ungdom før! Videre kunne Karina Bjuran fortelle at hun aldri i sine 38 år som dommer har hatt en like kosete katt på bordet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Offen er god som dagen er lang.

 

I pausen holdt Skogkattringen sin spesial med premier for bla beste pels og beste beinstamme. Under grunnbedømmingen tok hver dommer også ut sin NFO favoritt, som endte i en finale som den fantastiske drømmepadden S*Myselisia's Faith vant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange galne skogiser på Voss. Best of Best NFO

 

Søndagens damefinale ble vunnet av Migotos Othelia og Beauty fikk 1 stemme. Vi holdt oss hjemme denne dagen pga raset ved Vaksdal, og bare 3 sibirer var med på søndagens utstilling. Foruten Beautys gode resultat kom Kiss seg til finalen lørdag og Ulia Rys od Krolowych på søndag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulia Kiss i panel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarle og Everest ser som vanlig fryktinngytende ut.